БАСФ Решения в земеделието България

БАСФ - Химическата Компания


Историята на БАСФ започва през 1865 г. от производство на бои, но днес няма почти нито една област на живота, в която БАСФ да не присъства.


Повечето от нас свързват името на БАСФ с касети или видео ленти. Едва ли някой знае, че най-голямата химическа компания в света с повече от 8000 видове продукти предлага на своите клиенти решения в почти всички индустрии.


Предложенията ни са свързани с нефтопродукти, строителство, автомобилна индустрия и електроника, опаковъчни материали и хранителни продукти за изхранване на животните и селското стопанство, хартиената промишленост, козметика и почистващи препарати.

БАСФ България, Отдел Решения в земеделието


Нашата основна цел е фокуса върху нуждите на нашите клиенти и как те да бъдат по-успешни.Нашата мисия е да работим за модерно и професионално българско земеделие: за по-високи добиви и по-високо качество на продукцията и храните!За нас е удоволствие да Ви посрещнем на страницата на БАСФ България и се надяваме тук да намерите необходимата за Вас информация и да Ви бъдем полезни като непрекъснато Ви осведомяваме за предлаганите от нас продукти, за организираните събития и за бъдещите ни проекти!

Използвайте продуктите за растителна защита внимателно.Винаги прочитайте указанията върху етикета преди тяхното използване